Ny krone samme dag - Cerec

Ny krone samme dag med moderne teknik


En krone er en kunstig erstatning for en naturlige tandkrone. Behandlingen anvendes typisk på tænder med revner eller store fyldninger og knækkende tænder. Med Cerec  teknologi  kan vi fremstille en krone i samme seance. Det hele bliver klaret på et enkelt besøg, og så holder en kvalitetskrone i en meget lang årrække. Det er et økonomisk godt valg.

Kroner fremstilles på klinikken umiddelbart efter et digitalt fotografi af din tand. På den måde undgår du ubehaget ved en ske med aftryksmateriale i munden. Det moderne udstyr vil gør det både lettere og mere behageligt at være patient hos os.

Tandlægen fører et scanner-kamera over tænderne så al information lagres i en CEREC-computer, der så beregner nøjagtigt, hvilken form den nye krone skal have. Cerec-computeren sikrer høj præcision, og kronens udformning kan optimeres af tandlægen, før den fremstilles. En fræser, der er tilsluttet computeren, skærer så kronen i den nøjagtige form og farve. Kronen fræses ud af en stærk porcelænsblok og kan påsættes samme dag. Vi bruger en speciel keramisk porcelæn, der har samme egenskaber og udseende som almindelige tænder.


For at gøre det billigere kan man i dag få kroner produceret i mange steder i udlandet, men desværre er der også mange eksempler på svindel med guldindholdet og meget svingende kvalitet.


En kvalitetskrone sat professionelt på holder under normale forhold bedre. Så selv om de koster lidt mere, er det et økonomisk godt valg.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og et højt informationsniveau.


www.tandlaegehelsingoer.dk

Telefon:  49 21 05 25

Stengade 53, 1. th.

3000 Helsingør

© 2018 Tandlæge Ava Kronborg

Medlem af: