Tandlægeskræk

Tandlægeskræk


Tandlægeskræk (odontofobi) er noget, mange mennesker lider af.

Fugtige håndflader og sved på panden opstår spontant ved indgangen til klinikken. Ængstelse og lysten til at aflyse en aftalt tid hos tandlægen kan holde patienter væk i mange år. Ofte ved personen selv, at det er uhensigtsmæssigt at droppe ud af den regelmæssige tandpleje. Nogle føler skam over det voksende behandlingsbehov eller ligefrem forfaldet i deres mund, men kan ikke overskue situationen. Det bliver en selvforstærkende nedadgående spiral.

Rigtig mange mennesker kan kureres for tandlægeskræk blot ved gentagne gange at opleve, at tandlægen sikrer smertefri bedøvelse og efterfølgende smertefri behandling.


Vi har rigtig god erfaring med at få disse patienter tilbage i regelmæssig tandpleje. Det er afgørende at skabe nødvendig tillid ved hjælp et højt informationsniveau og så opfylde løftet om smertefri behandling.


En patient med tandlægeskræk skal kunne stole på smertefri behandling hver gang. Vi gør altid vores bedste, for at du skal føle dig godt tilpas.

Ring for en uforpligtende undersøgelse med nødvendige røntgenbilleder, og få den nødvendige tillid til din nye tandlæge før du siger ja til behandlingwww.tandlaegehelsingoer.dk

Telefon:  49 21 05 25

Stengade 53, 1. th.

3000 Helsingør

© 2018 Tandlæge Ava Kronborg

Medlem af: